Paparoti
header_image
Your search results

TE KOOP Old School Duplex – Somersstraat 23

Somersstraat 23, Antwerpen, België,
Toevoegen aan favorieten
1525
In De Kijker

Ligging
Een oud kleuterschooltje in de Somersstraat 23 vormt de locatie van een uniek project in de nieuwe Antwerpse ‘Kievitwijk’. Deze buurt aan de achterzijde van het Centraal Station heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan. Dit is vooral te danken aan de aanleg van de 4 kilometer lange spoorwegtunnel die de treinen onder de stad door leidt. Aan de achterzijde van het Centraal Station ontstond hierdoor een bijzondere publieke ruimte, met meer groen, ontmoetingsruimte en kleur. Ook het kantoor- en winkelcomplex van Electrabel en het daarnaast gelegen woon- en werkproject van Life zijn intussen afgewerkt en in gebruik genomen.
Aan de meest opzienbarende ontmoetingsplaats werkt men nog: een publiek stadsbalkon bovenop de geklasseerde brug over de Plantin en Moretuslei, waar met een speelwand, een multicourt, een podium, een tribune en een terras allerlei activiteiten mogelijk worden.
Dit bijzondere stadsproject, dat de naam ‘Kievit II’ draagt en een ontwerp is van BUUR-Hosper, maakt ons renovatieproject uniek. Gemakkelijk bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer, en gelegen in een nieuwe hippe, groene wijk, heeft ‘Old School’ een groot potentieel voor het realiseren van een belangrijke meerwaarde op termijn.

LAATSTE WONING BESCHIKBAAR:

App.0.1 (duplex): TE KOOP
143m² totale bebouwde oppervlakte + 17m² terras + 33m² tuin op het gelijkvloers + 7m² terras op de 1e verdieping
Glvl: 2 slaapkamers, dressing, badkamer met ligbad, douche, wc en dubbele lavabo, berging, nachthal, 2e inkom, toegang tot terras en tuin en trap naar de 1e verdieping.
1e V: grote leefruimte met volledig ingerichte open keuken, toilet, hoofd inkom, trap naar de gelijkvloerse verdieping en terras.

App.0.2: VERKOCHT
App.1.1: VERKOCHT
App.1.2: VERKOCHT
App.2.1: VERKOCHT
App.2.2: VERKOCHT
App.3.1: VERKOCHT
App.3.2: VERKOCHT

Vermoedelijke oplevering: oktober 2018

Adres: Somersstraat 23, Antwerpen, België
Stad / Gemeente:
Provincie:
Postcode: 2018
Land: Belgium
Vastgoed Id: 351
Bewoonbare Oppervlakte: 143 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Tuin In M2: 50
Beschikbaar Op: 2018-11-01
Lift
Zolder
Keukeninrichting
Zwembad
Open haard(en)
Kelder
Airconditioning
Tuin
Terras
Buitenruimte
Garage

Neem contact met ons op